Webshop

Bij E-Zon heeft u de mogelijkheid om een groot deel van het Verano assortiment te bekijken en/of te bestellen via onze webshop. Via deze webshop kunt u zelf de verschillende producten in het assortiment vergelijken en alvast de mogelijke kleuren bekijken. Voor advies en informatie over het beste product voor uw wensen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, per email of in onze showroom.

In principe zijn de prijzen die worden vermeld in de webshop prijzen inclusief montage en btw. Of wij de montage voor u gratis uit kunnen voeren bekijken wij bij u thuis. Wij komen graag naar u toe voor een gratis en vrijblijvende offerte aan huis.

Als u prijzen voor zelfmontage of voor grotere orders (meerdere producten in 1 koop) zoekt, is het verstandig om altijd een offerte aan te vragen. Vaak kunnen wij hiervoor een extra korting aanbieden. Een aanbieding hiervoor kan telefonisch, per mail of tijdens de openingstijden in onze showroom worden gegeven. Een afspraak voor advies aan huis kunt u ook maken via de knop “Bel mij terug” in de webshop.

Wij raden u af om rechtstreeks via de webshop te bestellen via de knop winkelwagen. Als de montage door de monteurs van E-Zon wordt gedaan, is het inmeten van de producten en het beoordelen van de situatie ter plaatse door onszelf noodzakelijk.

Het grote voordeel van montage door E-Zon is dat u naast advies aan huis en vakkundige montage ook gratis garantie aan huis krijgt tijdens de garantieperiode.

Links naar extra scherp geprijsde producten:

Zonneschermen: E-Zon knikarm maatwerk, E-Zon knikarm semi-cassette, E-Zon knikarm cassette, E-Zon standaard knikarm, E-Zon semi cassette standaard, E-Zon cassette standaard.

Rolluiken: E-Zon 41.

Screens: E-Zon screens, ritz-screen 540.

Verandadak: E-Zon standaard verandadak Iseo.

Bezoek onze webshop: www.nijmegenzonwering.nl

Be Sociable, Share!