Verandadaken

Een terrasoverkapping maakt uw huis groter en uw tuin sfeervoller. U geniet van de buitenlucht, op elk moment van de dag, het hele jaar door. En tijdens een regenbui zit u heerlijk droog. Denk aan de fijne momenten die u kunt beleven, zoals buiten ontbijten met uw gezin of borrelen met vrienden. Een overkapping zorgt gegarandeerd voor plezier en comfort in uw tuin!

Terrasoverkappingen zijn opgebouwd uit een gemoffelde aluminium constructie en voorzien van veiligheidsglas of polycarbonaat-platen. De polycarbonaat-platen zijn leverbaar in een heldere, een opaal-kleurige en een zonwerende uitvoering.

De terrasoverkappingen zijn voorzien van een geïntegreerde regengoot. De hemelwaterafvoer is weggewerkt in één van de staanders.

E-zon biedt u drie verschillende terrasoverkappingen, die altijd speciaal voor u op maat worden gemaakt. U kunt kiezen voor de basic Iseo, de multifunctionele Garda of de stijlvolle Riva. Alle modellen blinken uit in stevigheid en stabiliteit.

E-Zon is zeer scherp geprijsd zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Telefonisch of per mail kunnen wij u al een vrij nauwkeurige prijsopgave geven als u voor ons de afmetingen heeft. Graag komen wij naar u toe voor advies aan huis of een vrijblijvende prijsopgave. Dit bezoek is natuurlijk geheel vrijblijvend!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U kunt de terrasoverkappingen komen bekijken in onze showroom. De types Iseo en Riva staan in onze showroom. De Riva is in onze showroom voorzien van gelaagd glas en verlichting. De Iseo is voorzien van polycarbonaatplaten. De Garda is als demo te bekijken.

Link naar Verano terrasoverkappingen.

 

 

 

Be Sociable, Share!