Glaswanden

Er zijn verschillende manieren extra beschutting bij uw verandadak of terras te creëren.

De Sa Caleta glaswand voor buiten is voorzien van gehard glas van 8 mm dik. Door middel van een soepel rails schuift u de wand gemakkelijk open of dicht. U creëert zo een heerlijk terras waarvan u de mate van beschutting tegen de wind zelf kunt regelen.

fota glaswanden 2

De Jondal Spie is een hoekafdichting of zijpunt ten behoeve van uw verandadak en biedt een stijlvolle oplossing waarmee glaswanden en Ritz screens nog beter en eenvoudiger aan de zijkant van uw dak geplaatst kunnen worden. Ook kunnen wij de opening naar een schutting met deze spie dichtmaken.

Tekening Jondal spie

Het Biarritz windscherm kent eindeloze mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit hoeveel panelen het windscherm moet bestaan: één, twee of drie panelen. Het onderste paneel kan bovendien uitgevoerd worden in volkern (Trespa), waardoor de inkijk kan worden beperkt.

Foto Biarritz

Het bijzondere aan het Lüderitz windscherm is dat het scherm beweegbaar is. Dit houdt in dat u dit windscherm, afhankelijk van de weersomstandigheden, in of uit kunt schuiven. Door deze functie is de Lüderitz ideaal als terrasafscheiding

Foto Lüderitz

 

De Serena is een uniek product waarmee u het uiterste woongenot uit een terrasoverkapping kunt halen. Met deze vaste beglazing kunt u uw terrasoverkapping namelijk aan de zijkanten volledig afsluiten. Zo kunt u een overkapping omtoveren tot een sfeervolle tuinkamer, waarin u beschut van alle weersinvloeden kunt genieten van het buiten zijn.

Foto Serena

De Solano schuifpui van Verano is een uniek product, waarmee u het uiterste woongenot uit een terrasoverkapping kunt halen. In combinatie met de Serena glasafdichting kunt u met deze schuifpui een terrasoverkapping volledig omtoveren tot een sfeervolle tuinkamer. Zo kunt u beschut tegen alle weersinvloeden genieten van het heerlijke gevoel buiten te zijn.

Tekening Solano

Be Sociable, Share!