Terrasschermen

Het Cortona terrasscherm heeft een modern en stevig design. Dit scherm kan zowel vrijstaand in uw tuin als aan de gevel geplaatst worden. De Cortona heeft een speciaal ontwikkeld en gepatenteerd systeem waarmee de hellingshoek met één druk op de knop traploos versteld kan worden. Daardoor kunt u zelf bepalen of het doek in horizontale stand staat of schuin. In dat laatste geval kan het regenwater bij een lichte regenbui erg gemakkelijk weglopen.

Foto Cortona

De Lucca is een stijlvol terrasscherm op wielen. Handig, want dat maakt dit terrasscherm niet alleen vrijstaand, maar ook verplaatsbaar. Zo biedt dit scherm bescherming tegen de zon op elk willekeurig plekje in uw tuin. De aluminium constructie op wielen bevat aan weerszijden een zonnescherm, dat in- en uitgerold kan worden.

Foto Lucca

De Siena valt op door haar fascinerende vormen en verrassende uitstraling. Hierdoor is dit vrijstaande terrasscherm een echte verfraaiing voor uw tuin en terras. De unieke eigenschap van de Siena is dat u heel eenvoudig meerdere terrasschermen aan elkaar kunt koppelen. Zo bepaalt u zelf hoe groot uw afgeschermde terras wordt. Bovendien is de Siena hierdoor ook ideaal voor gebruik in de horeca.

Foto Siena

 

De Varese is een vrijstaande overkapping met lamellen aan de bovenzijde. Deze lamellen kunt u met een afstandsbediening openen en sluiten. Zo bepaalt u zelf wanneer u de zon wel of niet toelaat. Wanneer de lamellen gesloten zijn, is deze overkapping bovendien volledig waterdicht. De Varese is uitgevoerd in aluminium, een onderhoudsvrij, stevig en duurzaam materiaal. Voor de lamellen aan de bovenzijde van het terrasscherm kunt u kiezen tussen aluminium of houtdeco.

Foto Varese

 

Link naar de Verano terrasschermen

Be Sociable, Share!