Garagedeur

E-Zon is dealer van AW-Deuren, Crawford Normstahl en van Verano. Van Verano leveren wij de sectionaaldeur en van Crawford Normstahl, sectionaaldeuren en de zijwaartse sectionaaldeuren.

Vanaf 2013 leveren wij ook de deuren van AW-deuren. AW-deuren levert een uitgebreid assortiment deuren. Zij leveren onder andere de standaard kanteldeuren, sectionaaldeuren en openslaande deuren voor uw garage of schuur. Eenvoudige maar mooie en bewezen degelijke constructies!

De sectionaaldeur AW40 basis en AW40, eventueel met loopdeur. Voorzien van 40 mm isolatie.

sectionaaldeur basis ivoor   Aw40 - kopie - kopie

Of met loopdeur:

Aw40 met loopdeur, standaard raamwerk.   Sectionaaldeur met loopdeur en glazan paneel

AW openslaande (garage)deuren: Mooie puien die wij vooral toepassen als u de garage niet meer gebruikt om uw auto er in te zetten. Een mooie en goed geïsoleerde afsluiting met een goed af te sluiten (brede) loopdeur en dus erg handig in gebruik! De panelen zijn van 20 mm geïsoleerde panelen of van HR++ glas. De profielen waar deze deur uit is opgebouwd zijn van getrokken aluminium. Eventueel leverbaar met thermische onderbreking. Er is ook nog een basisuitvoering leverbaar die niet geïsoleerd is.

Openslaande deuren ivoor.   openslaande deuren creme

openslaande deuren blauw openslaande deuren met zijpanelen

openslaande deuren met vaste gedeelten   Openslaande deuren 1 deel glas

AW kanteldeuren: Nog steeds een veel verkochte deur. Degelijke afsluiting voor een scherpe prijs. Robuuste deuren, eventueel met loopdeur leverbaar.

Kanteldeur met vensters en loopdeur   kanteldeur_rechts   kanteldeur_links   Kozijn in kleur van de deur

Download hier de folder van AW deuren

Crawford G60 sectionaaldeur: Top-segment deur! Strak afgewerkt met mooi vlak deurblad, ook aan de binnenzijde. Eventueel leverbaar in de mooie gladde Satin uitvoering.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zijwaartse sectionaaldeur: Mooie afsluiting, 40 mm sectionaaldeur die zijwaarts opend en daardoor ook als loopdeur geschikt is. Degelijke kwaliteit van het merk Normstahl!

zijwaartse sectionaaldeurLink naar Crawford Normstahl

Verano sectionaaldeur en rolpoorten: E-Zon is Verano-Privilege dealer en dat zijn wij niet voor niets. Verano levert mooie sectionaaldeuren en rolpoorten. Wij werken dan ook graag met deze producten. Hieronder enkele van de vele opties.

Verano sectionaaldeur:

Sectionaaldeur Verano

Rolpoort RV 55 en 77

Rolpoort RV 55 75   Sfeerbeeld rolpoort

Link naar de Verano garagedeur.

Be Sociable, Share!