Rolluiken

E-Zon levert aluminium rolluiken van Verano. Dit geldt voor de aluminium rolluiken en de rolpoorten. Voor stalen rolluiken, rolhekken en brandwerende rolluiken passen wij de producten van Metacon toe.

E-Zon is zeer scherp geprijsd zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Telefonisch of per mail kunnen wij u al een vrij nauwkeurige prijsopgave geven als u voor ons de kozijnmaten heeft. Graag komen wij naar u toe voor advies aan huis of een vrijblijvende prijsopgave. Dit bezoek is natuurlijk geheel vrijblijvend!

Ook kunt u de rolluiken komen bekijken in onze showroom. De types RV45, RV40 een inbouwrolluik met geïsoleerde kast en het Safe-rolluik hangen in de showroom.

Ons meest verkochte rolluik is het Standaard 41 rolluik. Een zeer scherp geprijsd rolluik van uitstekende kwaliteit met 5 jaar volledige garantie!

Ook de kleuren kunt u bekijken in de winkel. De kleurenstalen van de aluminium rolluiken nemen wij ook altijd mee als wij u voor advies of een offerte thuis bezoeken.

Afspraken voor een vrijblijvende offerte zijn meestal op korte termijn te realiseren. Ook onze levertijd is kort!

Bel voor een telefonische prijsindicatie of een vrijblijvende afspraak aan huis: 024-3502909

Voor een indicatie van de prijzen inclusief montage en btw kunt u ook onze webshop bezoeken. Let op: de genoemde prijzen in de webshop zijn slechts een indicatie. Als u meerdere producten in 1 order afneemt dan krijgt u meestal een korting op de genoemde prijzen. www.nijmegenzonwering.nl/Rolluiken

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rolluiken zijn voor verschillende doeleinden geschikt. Ze zijn lichtwerend, warmte en koude isolerend, geluidswerend, inbraakwerend en ze bieden privacy.

Link naar Verano rolluiken

Standaard biedt E-Zon rolluiken aan met een vierkante kast met afgeschuinde voorzijde.

rolluiken foto 5

Tegen een kleine meerprijs kunnen rolluiken worden geleverd met een afgeronde kast. Deze is er in twee modellen, de Rondello kast en de Verano Rond.

 rolluiken foto 6

De geleiders zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Tijdens een vrijblijvend bezoek krijgt u advies over het type geleider dat het beste bij uw rolluik toegepast kan worden.

Be Sociable, Share!