Screens

E-Zon levert screens van Verano, Velux en Fakro.

Screens zijn zeer effectief in het weren van zon en licht. Naast dat ze warmte en licht weren zorgen ze ook voor meer privacy terwijl ze de buitenwereld niet buitensluiten en de ruimte verduisteren. Screens kunnen erg veel wind verdragen waarbij het type Ritz (Zip) echt windvast is. Om deze reden wordt het type Ritz ook gebruikt als afsluiting voor veranda’s en gevelopeningen.

E-Zon is zeer scherp geprijsd zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Telefonisch of per mail kunnen wij u al een vrij nauwkeurige prijsopgave geven als u voor ons de kozijnmaten heeft. Graag komen wij naar u toe voor advies aan huis of een vrijblijvende prijsopgave. Dit bezoek is natuurlijk geheel vrijblijvend!

Ook kunt u de screens komen bekijken in onze showroom. De types 75, 85, windvast en het Ritz-screen hangen in de showroom.

Er zijn drie verschillende types screens:

Het standaard screen: hierbij wordt het doek strak gehouden door een gewicht in de onderlijst.
Het windvaste screen: hierbij wordt het doek door middel van een veer op alle hoogtes onder spanning gehouden. Dit type screen passen wij tegenwoordig alleen nog maar toe op lichtstraten.
Bij het Ritz-screen wordt het doek vastgehouden in de geleiders waardoor het meer wind kan verdragen.

Ritz-screens kunnen op zeer grote oppervlaktes, tot ruim 20m², worden geplaatst. Bij normale en windvaste screens geeft de doekenfarikant garantie tot 6 m².

Ook de kleuren kunt u bekijken in de winkel. De kleurenstalen van de doeken nemen wij ook altijd mee als wij u voor advies of een offerte thuis bezoeken. Afspraken voor een vrijblijvende offerte zijn meestal op korte termijn te realiseren. Ook onze levertijd is kort! Bel voor een telefonische prijsindicatie of een vrijblijvende afspraak aan huis: 024-3502909

Voor een indicatie van de prijzen inclusief montage en btw kunt u ook onze webshop bezoeken. Let op: de genoemde prijzen in de webshop zijn slechts een indicatie. Als u meerdere producten in 1 order afneemt dan krijgt u meestal een korting op de genoemde prijzen. Gewone screens: http://www.nijmegenzonwering.nl of Ritz-screens (ook wel Zip-screens)http://www.nijmegenzonwering.nl/E-Zon Ritz-screen

Op de onderstaande link kunt u alvast een indruk krijgen van de kleuren die mogelijk zijn. Er zijn vele mogelijkheden in verschillende doekkwaliteiten. E-Zon toont u graag de kleuren op doekstalen en geeft u advies over de voor u geschikte kwaliteit.

Link naar de Verano doekkleuren

Link naar Verano screens

Be Sociable, Share!