Verandazonwering

 

E-Zon levert verandazonweringen van Verano

E-Zon is zeer scherp geprijsd zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Telefonisch of per mail kunnen wij u al een vrij nauwkeurige prijsopgave geven als u voor ons de kozijnmaten heeft. Graag komen wij naar u toe voor advies aan huis of een vrijblijvende prijsopgave. Dit bezoek is natuurlijk geheel vrijblijvend!

Ook kunt u de verandazonweringen komen bekijken in onze showroom. De types Helsinki en Talinn hangen in de showroom.

Ook de kleuren kunt u bekijken in de winkel. De kleurenstalen van de doeken nemen wij ook altijd mee als wij u voor advies of een offerte thuis bezoeken.

Afspraken voor een vrijblijvende offerte zijn meestal op korte termijn te realiseren. Ook onze levertijd is kort!

Bel voor een telefonische prijsindicatie of een vrijblijvende afspraak aan huis: 024-3502909

Foto verandazonwering

De verandazonwering is een uiterst stabiele zonwering die wordt geplaatst op serres of verandadaken. Verandazonweringen worden ook wel in patio’s geplaatst, tussen 2 muren of op een pergola.

Wanneer het scherm geopend is, wordt het doek door sterke veren op spanning gehouden zodat het zo min mogelijk doorhangt. Verandazonweringen kunnen zowel met normale acryldoeken als met transparante Soltis-doeken worden geleverd.

Voor een indicatie van de prijzen inclusief montage en btw kunt u ook onze webshop bezoeken. Let op: de genoemde prijzen in de webshop zijn slechts een indicatie. Als u meerdere producten in 1 order afneemt dan krijgt u meestal een korting op de genoemde prijzen. http://www.nijmegenzonwering.nl/Verandazonwering

Link naar Verano Verandazonwering

Be Sociable, Share!