Knikarmschermen

E-Zon levert knikarmschermen van Verano.

E-Zon is zeer scherp geprijsd zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Telefonisch of per mail kunnen wij u al een vrij nauwkeurige prijsopgave geven. Graag komen wij naar u toe voor advies aan huis of een vrijblijvende prijsopgave. Dit bezoek is natuurlijk geheel vrijblijvend!

Ook kunt u de knikarmschermen komen bekijken in onze showroom. De types Porto, Ipanema, Alicante en Monte Carlo hangen in de showroom. Van de andere types kunnen wij u demomodellen laten zien.

Naast de standaard modellen van Verano kunnen wij ook onze extra scherp geprijsde E-Zon modellen leveren. Voor een indicatie van de prijzen inclusief montage en btw kunt u ook onze webshop bezoeken. Let op: de genoemde prijzen in de webshop zijn slechts een indicatie. Als u meerdere producten in 1 order afneemt dan krijgt u meestal een korting op de genoemde prijzen. http://www.nijmegenzonwering.nl/Zonnescherm

Ook de kleuren kunt u bekijken in de winkel. De kleurenstalen van de doeken nemen wij ook altijd mee als wij u voor advies of een offerte thuis bezoeken.

Afspraken voor een vrijblijvende offerte zijn meestal op korte termijn te realiseren. Ook onze levertijd is kort!

Bel voor een telefonische prijsindicatie of een vrijblijvende afspraak aan huis: 024-3502909

sfeer foto knikarmscherm

Het knikarmscherm is bedoeld voor die situaties waar men een vrije doorloop onder het scherm of een grote uitval nodig heeft.

Knikarmschermen hebben enkele voordelen maar ook enkele nadelen: Grote voordelen zijn de grote breedte en de grote uitval. Nadelen zijn de gevoeligheid voor harde wind en extreme neerslag. Knikarmschermen kan men niet onbeheerd uit laten staan zonder risico. Om deze reden worden knikarmschermen vaak uitgerust met automatische besturingen zodat ze ingetrokken worden zodra de weersomstandigheden verslechteren.
Knikarmschermen zijn er in 2 uitvoeringen:

Het type 2-buis (ook wel het type zijsteun genoemd): bij dit type zijn de armen en de rest van de constructie opgehangen tussen de zijsteunen. 2-buis-schermen zijn er tot een breedte van 5 of 6 meter. De maximale breedte is afhankelijk van de uitval. De bevestigingen van dit scherm zitten altijd aan de buitenzijde van het scherm.

Het type 3-buis (ook wel het type draagbuis genoemd): bij dit type zijn de armen niet aan de zijsteunen maar aan een extra constructie bevestigd. Dit zorgt ervoor dat er een verzwarende constructie aanwezig is die grotere breedtes en uitvallen mogelijk maakt. 3-buis-schermen kunnen, als nodig, geleverd worden met 3 of 4 knikarmen.

De prijs van een knikarmscherm wordt voor een groot gedeelte bepaald door het type kast. Er zijn 3 verschillende typen: het open scherm, de semi-cassette en het cassette-scherm. Het cassette-scherm is volledig gesloten en beschermt dus het doek optimaal in gesloten stand. De semi-cassette is aan de onderzijde open. Het open scherm heeft alleen een afdakje om het doek te beschermen.

E-Zon komt graag naar u toe om u voor te lichten over welk type knikarmscherm geschikt is voor uw situatie en om te bekijken of de gevel of de achterliggende constructie sterk genoeg is om een knikarmscherm aan te bevestigen.

Link naar Verano knikarmschermen.

 

Be Sociable, Share!